Zöldborsó mousse-áj

2011-04-29

sponsored links

Drága férjecském aggatta ezt a nevet a receptre, mivel szerinte nem nézett ki túl bizalomgerjesztõen ez a zöld valami, és utalt arra, hogy bizony muszáj megenni! Aztán rájött, hogy nemhogy muszáj, de igenis finom ez a mousse. A mousse egyébként hab-ot jelent, és általában mindenkinek a csokihab jut róla eszébe. Én ezzel a formabontó változattal állnék elõ.

Zöldborsó mousse


Hozzávalók:

  • 300 g zöldborsó
  • 2 kisebb tojás vagy egy nagy
  • 3 dl joghurt
  • só, fokhagyma
  • szerecsendió

1. Vajazzunk meg 4 vagy 5 szuflé tálkáét, majd helyezzük a fogyasztóba.
2. A zöldborsót fõzzük kb. 3-5 percig lobogó és sós vízben, amibe teszünk egy kis zsiradékot és 1 teáskanál nyírfacukrot.
2. Ízesítsük a fokhagymával, a kevéske szerecsendióval és a sóval, majd nagyon finomra turmixoljuk össze a joghurttal.

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/RitaAnti-cand...

sponsored links

Keres?s