Zöldborsó leves vajgaluskával, csirke aprólékkal
sponsored links
Már elég régen készültem, hogy a hétvégi ebédekbõl felteszem a legutóbbiakat, de valahogy a szerencse teljesen elpártolt mellõlem. Elõször a laptopom hagyott el, de már van máááááááásik :) - aztán meg egy óvatlan pillanatban a fényképezõgéprõl töröltem le mindent. Így aztán ami fotók maradtak, azokat hozom, mert lassan "kihaló" félben lesz a blog, de ehhez az is hozzájárul, hogy még mindíg csak hétvégén fõzök, mert akkor mindig hatan vagyunk. Én még mindig erõs diétán vagyok. Ház urának pedig egy étterembõl hozatjuk az ebédet hétfõtõl péntekig. S akkor jöjjön, aminek jönni kell.
Zöldborsó leves vajgaluskával volt a múlt hétvégi ebédünk egyik fogása.
Egy egyszerû zöldborsó leveshez készítettem össze az alapanyagokat, amelyek, zöldborsó - sárga- és fehér répa kockára vágva, 3 gerezd fokhagyma, egy karalábé, egy jó nagy szelet tiszttított zeller, csipet fehér bors, só, szerecsendió, pár csík csírkemell, és egy-két kapirgálós csirkeláb, nyaka, háta, és a ...