Zöldborsos marhatokány shiitake gombával és spenótos tagliatellével
sponsored links
Gyakran készítek tokányt, illetve a tokányszerûen ( a rostokra merõlegesen) csíkozott húst, mivel könnyebben puhul a robusztus pörkölt "társainál". Szárnyasból szinte percek alatt összedobható egy könnyû ebéd, így lett volna ez ebben az esetben is, ami a gyorsaságot illeti. Terveim szerint hátszínbõl készítettem volna, de nem kaptam csak rostélyost (gondoltam az is jó, csak tovább tart) .Úgy is lett, másfél óra így is elegendõ volt egy tartalmas, fûszeres fogáshoz, zöldborssal, kakukkfûvel, és egyik kedvenc "bolti" gombámmal a shiitake-val.
Recept:
Hozzávalók (4 személyre)
80 dkg marhahátszín, vagy rostélyos
10 dkg shiitake gomba
12 dkg bacon
4 saslik hagyma
1 kápia paprika
1 friss chili paprika ...