Zöldbabfözelék

2011-05-25

sponsored links


Most föztem elöször zöldbabfözeléket, hiszen nálunk nem igazán van tejföl, kapor, sárga hüvelyü zöldbab (jobban szeretem), hagyományos ecet. Ezért amikor legutóbb otthon voltam vettem szárított kaprot, nyáron hoztam egy üveg sima ecetet (itt többnyire borecet van, nem szeretem), a tejföl helyett cr?me fraîche-t használtam, sárga hüvelyü zöldbabot pedig a piacon egy néninél tudtam venni, de egy másik vásárló teljesen el volt ájulva, hogy sárga színü a zöldbab, még sosem látott ilyet, bár az egyik ismörese mesélte, hogy Madeirán van egy ismeröse, aki már látott. Szóval ennyire ritka a sárga zöldbab. A recept természetesen Anyukámtól van.

Hozzávalók:...

Folytats a blogon ... borsandpepper.blogspot.com/2011/05/zo...

sponsored links

Keres?s