Zöldbabfõzelék zöldségfasírttal (vegán)

2012-10-12

sponsored links

...avagy egy vegán ebéd.
Nagyon szeretem a fõzeléket. Általában egyszerû, gyors, ízletes, változatos, laktató. Kell ennél több?
Most igen, ugyanis a lúgosítás miatt a szokásos tejfölös habarást kerülni szeretném.
Így Magdi tanácsát követve és a legegyszerûbb megoldást választva rizstejszínnel habartam be.

A fasírt pedig maradékhasznosítás révén alakult és nagyon-nagyon finom lett, úgyhogy mindenképpen érdemes megjegyezni.

A fõzelékhez:

zöldbab és sárgarépa ( 75%-25% arányban)
olívaolaj
fokhagyma

rizstejszín
zabpehelyliszt

* a sárgarépát meghámozzuk, felkockázzuk és a zöldbabbal együtt az olajon megpároljuk ...

Folytats a blogon ... eszter-biono.blogspot.com/2012/10/zol...

sponsored links

Keres?s