Zöldbabfõzelék zöldségfasírttal (vegán)
sponsored links
...avagy egy vegán ebéd.
Nagyon szeretem a fõzeléket. Általában egyszerû, gyors, ízletes, változatos, laktató. Kell ennél több?
Most igen, ugyanis a lúgosítás miatt a szokásos tejfölös habarást kerülni szeretném.
Így Magdi tanácsát követve és a legegyszerûbb megoldást választva rizstejszínnel habartam be.
A fasírt pedig maradékhasznosítás révén alakult és nagyon-nagyon finom lett, úgyhogy mindenképpen érdemes megjegyezni.
A fõzelékhez:
zöldbab és sárgarépa ( 75%-25% arányban)
olívaolaj
fokhagyma
só
rizstejszín
zabpehelyliszt
* a sárgarépát meghámozzuk, felkockázzuk és a zöldbabbal együtt az olajon megpároljuk ...
Nagyon szeretem a fõzeléket. Általában egyszerû, gyors, ízletes, változatos, laktató. Kell ennél több?
Most igen, ugyanis a lúgosítás miatt a szokásos tejfölös habarást kerülni szeretném.
Így Magdi tanácsát követve és a legegyszerûbb megoldást választva rizstejszínnel habartam be.
A fasírt pedig maradékhasznosítás révén alakult és nagyon-nagyon finom lett, úgyhogy mindenképpen érdemes megjegyezni.
A fõzelékhez:
zöldbab és sárgarépa ( 75%-25% arányban)
olívaolaj
fokhagyma
só
rizstejszín
zabpehelyliszt
* a sárgarépát meghámozzuk, felkockázzuk és a zöldbabbal együtt az olajon megpároljuk ...