Zöldbabfõzelék
sponsored links
Készítettem én már sok fõzeléket, ilyet, olyat, amolyat. Általában fejbõl ment a recept, könyv nélkül, néha nem is lett olyan, mint ahogy azt elképzeltem, vagy az íze köszönõviszonyban sem volt anyám által készítettel, de azért elfogyott. Nem tudtam annyira mellényúlni, egy kis fõzés, kis fûszer, kis habarás, és kész.
De most felkötöttem a nadrágom, és kitaláltam, hogy no most én aztán olyan, de olyan fõzeléket fõzök, hogy csak na. Fõleg, hogy sokat is eszünk, akkor legyen már tényleg olyan. Meg miazmár, hogy nem tudok olyat fõzni, mint az anyám, mégis csak egy fõzelékrõl beszélünk, na:)
Ahogy a nagykönyvben meg van írva, mert ehhez elõvettem azt is, úgy készült. Igazi is lett, nem is volt bonyolult, és el is fogyott gyorsan. Kár, hogy pont annak nem ízlett, aki miatt készült. Hehe, biztos hozzászokott az én fejbõl összerakott fõzelékeimre. Majd tesztelem:)
Hozzávalók: ...