Zöldbab, zöldfuszulyka, zöldpaszuly...üvegben
sponsored links
Bárhogy is mondanánk, a lényeg benne az, hogy télire jó, ha minél több van eltározva. Idén a piacról egy zsáknyit vettünk (22kg), amihez még hozzájön egy nagy tálnyi saját termés is. Ez utóbbinál az esztétika volt...azaz lett volna a lényeg, hisz olyan mutatósak voltak szép vegyesen a tálban a sárga, a zöld meg a közel fekete darabok.
Aztán az egész esztétika a kutya vacsorája lett. Miért? Mert fõzés után a feketéket a zöldektõl abszolút nem lehetett megkülönböztetni. Pedig tetszett volna nekem a pince polcán.
Hozzávalók:
- zöldbab
- petrezselyemzöld
- zellerlevél
A zöldbabot megmossuk, 3-4 centis darabokra törjük, a szálkás részeket kidobjuk (ha nem friss, zsenge a zöldbabunk). Egy ...