Zöldbab-ragu gluténmentes tésztával
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg zöldbab
2 ek. olívaolaj
1 paprika
1 paradicsom
2 ek. paprikakrém
1 dl szójadresszing
himalaya só, pirospaprika
bio levespor és ételízesítõ
2 ek. kukoricakeményítõ
2 ek fekete szezámmag
--
25 dkg gluténmentes metélt
Elkészítés:
50 dkg zöldbab
2 ek. olívaolaj
1 paprika
1 paradicsom
2 ek. paprikakrém
1 dl szójadresszing
himalaya só, pirospaprika
bio levespor és ételízesítõ
2 ek. kukoricakeményítõ
2 ek fekete szezámmag
--
25 dkg gluténmentes metélt
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olaj és ugyanannyi víz keverékén megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, a felvágott paradicsomot, paprikát. Fûszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és paprikakrémezzük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve közepes lángon pároljuk. A párolás utolsó 5 percében hozzáadjuk a szójadresszinggel elõzetesen kikevert keményítõt. Fekete szezámmaggal és gluténmentes téésztával tálaljuk.