Zöldbab fasírt

2012-01-16

sponsored links


A legutóbbi Erdélyi konyhában Zsuzsika vega-rovatában szerepelt ez a fasírt, én meg kedvet kaptam hozzá, mert mindenféle zöldséges fasírtot nagyon szeretünk.
Bár Zsuzsika tejfölös szószt is ajánl hozzá (ami mindeképp nagyon elkelne mellé), nálunk ez most közkívánatra elmaradt. Krumplipürével fogyasztottuk, a fasírtot természetesen olajmentesen sütöttem, kókuszzsírban.
Nagyon-nagyon finom, ropogós, ajánlom mindenkinek!

Hozzávalók :  

  • 30 dkg fagyasztott zöldbab
  • 1 fej hagyma
  • 1 cikk fokhagyma
  • 1 tojás
  • 4 evõkanál zsemlemorzsa
  • só, bors ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2012/01/zoldba...

sponsored links

Keres?s