Zöld vacsora

2012-05-14

sponsored links


Tegnap 2 órán keresztül Hugh-t és a csak számunkra új bolondériáját néztem a tévében. Azt találta ki, hogy vega lesz egy nyáron át. Nem mondom, hogy nincs hatással. Mármint amiket fõz meg összedobál.
Nyilván kissé megkésve láthatjuk ezt a világ többi részéhez képest, a boldogabb félen már szakácskönyv is van jó ideje.

A borsócsíra mostanra már nem nevezhetõ annak. Hiába, kevesebbet tudok a feldolgozással foglalkozni, és persze akkor ültettem el, amikor a legnagyobb meleg volt, ki is nõtt 2 nap alatt.
Lassan virágozni készült volna a ládában a borsó, ha ma nem nyírom meg alaposan. A zsenge levelek nagyon jól használhatók mindenféle salátába, nagyon szeretem a borsóíz finomságát, nincs benne a szemek édessége.
A bébispenót meg szintén közvetlenül a kertbõl került gyakorlatilag a tálba a drága jó szomszédomnak köszönhetõen.
Mondjuk ilyen esõben nem vicces a betakarítás, de megéri.
Azért egy pár falat sütit ettem utána.

BÉBISPENÓT ÉS ZSENGE BORSÓLEVÉL GERSLIVEL

1 csésze gersli
2 csésze zöldségalaplé
3 marék bébispenót ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Makkakonyha/~...

sponsored links

Keres?s