Zöld minestrone
sponsored links
Amióta megszületett Emma sokkal jobban kívánom a leveseket. Máskor egy hónapban, talán kétszer, ha fõztem valamilyen levest, akkor is lehet sokat mondok, mert vendégsébe, ha mentünk ott mindig tálaltak valamilyet. Mivel terhességem alatt sokszor egy adag salátával jól laktam, így meg sem kockáztattam, hogy kétfélét fõzzek, mivel úgyis ránk maradt volna. Ez viszont mostanra megváltozott. Bár egy jó adag húslevessel most is jól lakok, de gyakrabban fõzök, fõleg hétvégén.
A zöldség és gyümölcs levesek a tavasz és a nyár legjobbjai közé tartozik szerintem. Egyszerûen és gyorsan készíthetjük el, lassan már kapható friss zöldborsóból és zöldbabból, illetve újburgonyára is bátran kicserélhetjük a régit.
A recept megjelent a Kifõztük gasztromagazin májusi számában is.
Zöld minestrone
Hozzávalók 4-6 személyre
2-3 burgonya
2 szál újhagyma ...