ZÖLDBORSÓ KRÉMLEVES

2012-06-19

sponsored links


Ismét egy gyors étel amihez nem szükségeltetik semmilyen fõzési tudomány. Csak fazékba tesszük a hozzávalókat és megfõzzük.
Megtakarítottam és apróra kockáztam 2 szem krumplit, kifejtettem 1 kiló zöldborsót, felaprítottam 2 szál zöldhagymát.
A hagymát megdinszteltem pár kanál olajon, rádobtam a krumplit és a zöldborsót, majd felöntöttem másfél liter vízzel. Sóztam, borsoztam, tettem hozzá egy fél csokor petrezselyemzöldet és mindent puhára fõztem. Akkor botmixerrel pürésítettem és tejföllel ízesítettem. Pici citromlevet is csavartam bele.

Sajtchipsszel, pirított lenmaggal, petrezselyemzölddel tálaltam.
A sajtchipszhez apróra reszeltem sajtot és sütõpapíros tepsiben halmocskákat raktam, forró sütõben ...

Folytats a blogon ... kisildi.blogspot.com/2012/06/zoldbors...

sponsored links

Keres?s