Zumba nap és az almával és sajttal töltött tarja esete

2011-12-10

sponsored links


Ma ami azt illeti valami olyan ebédet kellett készítenem, ami elég energiát ad egy fél napos zumbázáshoz, és közben arra is gondolnom kellett, hogy a gyomromat viszont ne terheljem meg vele. Délután kettõkor kezdõdött a program és majdnem hat órán keresztül tartott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ezt a sportot, aki szeret táncolni, és jó zenéket hallani. Én már függõ vagyok tõle egy ideje, mert végre egy olyan edzésmódot találtam, amire már mikor vége az órának azt várom, hogy mikor lesz a következõ. 
Amikor megtudtam, hogy szerveznek egy olyan délutánt, ahol az összes szombathelyi zumba instruktor ott lesz, nagyon izgatott lettem. Elgondolkodtam ugyan egy kicsit, hogy hogyan fogom kibírni, hogy órákon keresztül táncoljak, de mondhatom, nagyon élveztem, és igazán kellemesen elfáradtam tõle. Szóval szerintem holnap érezni fogom azokat az izmaimat is, amiket eddig nem is tudtam, hogy van.
Tényleg mindenki próbálja ki, és tutira függõvé váltok!

Visszatérve az ebédhez. Úgy döntöttem, hogy húst sütök ki, és valami salátát eszünk hozzá. 
A választás a tarjára esett és mivel volt itthon még alma, meg a hûtõben pár szelet lapkasajt. A köretként pedig a kedvencem, kfc saláta került hozzá. 

Almával-sajttal töltött tarja

Recept: 

6 szelet csontnélküli tarja, 1 db közepes alma, 4-6 db ...

Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2011/12/zumba-...

sponsored links

Keres?s