Zsömlesütés új módszerrel

2011-11-16

sponsored links


Majdnem tökéletes külsejû zsömléket sütöttem ezzel a nekem új, tepsivel-letakarós módszerrel, amit a Mamus süt, fõz, öltöget blogban találtam. Már sokszor olvastam, hogy letakarva sütve a kenyeret sokkal ropogósabb lesz a héja, és mivel én mindig zsemléket sütök (a fiam azt jobban szereti), magamtól nem jöttem rá, hogyan lehetne megoldani a zsömlék letakarását. Szerintem fantasztikus ötlet! Most próbáltam negyedszerre, és most már tényleg majdnem tökéletes lett, ezért beírom ide, hogy legközelebb emlékezzek rá, mit is akarok változtatni, hogy tényleg hibátlan legyen.

Az az egy biztos, hogy így letakarva sokkal nagyobbra kelnek meg a zsömlék, volt olyan próbálkozásom is, ahol majdnem kifolyt a kenyértészta a tepsibõl, teljesen összenõttek, beterítették az egész tepsit, így gyönyörû szögletes minikenyérkéket kaptam végül, mert a sütés után a széleknél könnyen szétválaszthatók maradtak.

Saját kenyértészta receptemet használtam, ami aktuális kedvem szerint mindig változik: ...

Folytats a blogon ... csincsilla.blogspot.com/2011/11/zsoml...

sponsored links

Keres?s