Zsályás sárgaborsó-krémleves

2012-12-16

sponsored links


Hiába, na, télen jobban csúsznak a krémlevesek.:) Ez a leves pedig: amennyire egyszerû, annyira nagyszerû is. Néhány hozzávaló, de nagyszerû ízélmény. Próbáljátok csak ki! :)

Zsályás sárgaborsó-krémleves

Hozzávalók: 30 dkg sárgaborsó, 2 sárgarépa, 4 cikk fokhagyma, néhány levélke friss zsálya vagy 1 teáskanál szárított, morzsolt zsálya, 2 dl tejszín, só, citromlé.

Elkészítése: Ha lehetõségünk van rá, illetve ha eszünkbe jut :P, a több vízben átmosott sárgaborsót egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk. Másnap fõni tesszük kb. 3 l hideg vízben. Miután fölforrt, a lángot mérsékeljük, és habját leszedegetjük. Csendes ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2012/12/z...

sponsored links

Keres?s