Zsályás nyúlpástétom

2018-04-12

sponsored links



Hozzávalók 4 személyre: 

  • 25 dkg nyúlmáj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 evõkanál vaj
  • 1 evõkanál olaj
  • 2 teáskanál mustár
  • néhány zsályalevél
  • néhány csepp citromlé
  • só, õrölt bors

Elkészítése: 

  • A májat alaposan megtisztítjuk és darabokra vágjuk. 
  • A hagymát apróra vágva az olajon üvegesre pirítjuk., maj hozzáadjuk a májat. Közepes tüzön, folyamatosan kavargatva megsütjük, vigyázva, hogy ne száradjon ki. Sóval, borssal, és apróra vágott zsályával ízesítjük. 
  • Ezután a mustárral, meg a vajjal együtt összeturmixoljuk, és kevés citromlével ízesítjük.

Tipp: Csirkemájjal is készíthetjük.
Megj: Pirítósra kenve, friss zöldségekkel kiváló elõétel, vagy reggeli.


Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2018/04/zsalya...

sponsored links

Keres?s