Zsályás burgonyafánk, almás-káposztával és csirkemájjal avagy Egy estés kaland a Kedvencemmel
sponsored links
Több mint fél éve receptjeim jelennek meg a Kedvenc - Gasztro magazinban; ez számomra maximális megtiszteltetés, és a magazint mindenkinek tisztelettel ajánlom.
Pompás receptek a blogszférából, olvasói-receptek, rejtvények, (pályázatok) azaz egy jó ízû szórakoztató, kikapcsolódás, amit kihagyhatatlan fõzõcske követ ;)
Szóval amikor azt kérték tõlem, hogy kellene valami fánk recept a februári számba, amiben lesz egy pár soros bemutatkozásom is, hát mit mondjak nagyon megörültem neki.
De miért pont fánk? amikor nem tartozom a túlságosan sütögetõs emberkék közé (ez mostanában ölég sokat emlegetem) és különben is Anyunál jobban és jobbat nem süt senki.
Aztán ahogy tovább olvasom a levelet, kiderült, hogy nem holnapra kell a recept, hanem tegnapra :/
...és elõkapartam egy régi, jó, fánk receptet, amit kölyök koromban sokszor készített a Mamikám vacsorára, egyszerûen csak tejföllel (fokhagymával vagy kaprosan).
(Talán érdekes, de mindenképpen természetes, hogy a drága Mamikáink, semmit sem méregettek és mégis jobb, finomabb volt amit Õk készítettek.)
ZSÁLYÁS BURGONYAFÁNK,
SPICCES ALMÁS-KÁPOSZTÁVAL
ÉS BOR ILLATÚ CSIRKEMÁJJAL
ÉS BOR ILLATÚ CSIRKEMÁJJAL
Hozzávalók: ...