ZSÁLYÁS PIRÍTOTT MÁJ
sponsored links
Hoztam egy pofon egyszerû csirkemáj ételt. Ha nincs sok kedvünk vagy idõnk a fõzõcskézéshez, akkor ez egy villám gyors ebéd vagy vacsora lehet. A májat nem szabd túl sütni, mert akkor kemény lesz, elég neki 5-10 perc pirítás. Sózni ugyan csak nem szabad, csak a tányéron fogyasztás elõtt, mert az is csak keményebbé teszi. Viszont a fûszerezést lehet bátran alkalmazni, mert jól viseli, sõt meg is követeli. Szóval mire a rizs vagy a pirítós elkészül, addigra a máj is pompás puhára megpirul. Jó sok hagyma dukál alá, attól lesz majd igazán zamatos.
!!!
A napokban történt sorozatos képlopások miatt, ahogy látjátok, vízjellel láttam el a képeket, még próbálgatom ezt az új programot, tanulgatom a formákat. Lehet még finomítani a dolgon, de természetesen látható lesz a képeken az átívelt blog-név. Remélem nem lesz túl zavaró, és attól függetlenül élvezhetõ marad a látvány...
------------------------------------------------------------------------------------
Hozzávalók: 500 gr. szárnyas máj, 2 hatalmas vöröshagyma, 1 dl fehérbor, friss vagy szárított zsálya levél, õrölt ...