Zserbótallér

2012-04-22

sponsored links


A fél óra alatt elkészülõ, kosárkáknak indult tallérok. Be is váltották a gyanúmat, mert hát az elõbbinek szántam õket, de nem tettem formába, csak úgy kézzel formáztam és töltöttem meg õket. Az ízélményen viszont mit sem változtatott, azt sikerült nagyon eltalálnom.
Végül is így kevesebbet kell mosogatni, és kosárkaforma nélkül is bátran neki lehet állni.

Aki szereti a zserbót, az rajongani fog ezekért a tallérokért (vagy ha úgy tetszik, kekszekért), mert a hamisítatlan zserbóízt nyújtja, viszont az elkészítési ideje és a vele járó munka csak egy töredéke a zserbóénak.

Hozzávalók
kb. 16 db-hoz

150  g darált dió
100 g teljes kiõrlésû tönkölybúzaliszt
65 g nádcukor
1 db kezeletlen héjú citrom reszelt héja
2 db vaníliarúd kikapart belseje ...

Folytats a blogon ... selectfood.blogspot.com/2012/04/zserb...

sponsored links

Keres?s