Zserbó árpából (sütés nélkül 30 perc alatt)
sponsored links
Juditnak ajánlom ezt a desszertet, jobban mondva receptet, aki az elõzõ nyáron (2011) kóstolta meg nálunk ezt a remek finomságot. Csak hogy a több Judit ismerõsöm közül magára ismerjen biztosan, elárulom azt is, hogy azon a nyáron egy kellemes hétvégét töltöttünk el együtt, kirándultunk, libegõztünk, a János-hegyet jártuk be. Szóval Juditnak nagyon ízlett ez a csemege és most végre újból elkészítettem (majdnem másfél év után, pedig nagyon finom!), így megosztom a közönséggel is. Másik Judit barátnõmnek is ajánlom, amennyiben gluténmentes diétájában fogyaszthat árpát. :)
A recept:
Hozzávalók:
- 50 dkg árpa
- 2 evõkanál biocsicsóka-sûrítmény (elhagyható)
- édesítõszer (méz, gyümölcscukor, nyírfacukor, stb. - ki mit használ)
- karobpor vagy kakaópor ...