Zserbó bonbon (paleo)

2014-02-09

sponsored links


A világ (számomra) legfinomabb bonbonja, és a legjobb, hogy paleósan is nagyon könnyen elkészíthetõ!

Hozzávalók (16 bonbonhoz): 25 dkg darált dió, 10 dkg cukor- és kén-dioxid mentes aszalt sárgabarack, 3 evõkanál cukormentes/xilites/eritrites baracklekvár, 3 evõkanál xilit/eritrit, 1 evõkanál rumaroma, vanília, 150 g 80%-os (paleo) étcsokoládé a mártáshoz.

Elkészítés:
  • Az aszalt sárgabarackot késes aprítóban felaprítom
  • Az összes hozzávalót homogén masszává keverem, és a hûtõbe teszem kissé dermedni
  • Az összetördelt csokit vízfürdõ felett megolvasztom
  • A masszából hideg vizes kézzel golyókat formázok, a csokiba mártom õket
  • Egy-egy kis aszaltbarack-kockát ültetek a bonbonok tetejére
  • Szobahõmérsékleten (ha türelmetlen vagyok, hûtõben :)) megdermesztem õket
  • NYAMI

Folytats a blogon ... scamorza.blogspot.com/2014/02/zserbo-...

sponsored links

Keres?s