Zserbó a klasszikus

2011-12-05

sponsored links

Mert zserbó nélkül nincs karácsony. Ha pedig klasszikus, akkor vegyük alapul Horváth Ilonka receptjét, amin alig három módosítást szoktam csak végrehajtani, hogy olyan legyen ahogy mi szeretjük. Az elõzõ posztban leírtam a zserbó milyenségét és minõségét meghatározó legfontosabb elemeket.

Azért vegyük át egy mondatban, hátha volt aki nem olvasta végig:

  • összesen öt lapos legyen (a papa kedvéért)

  • Széltõl-szélig töltjük,

  • kenjük szorosan egymás mellett hagyjuk szeletelés után is, hogy ne száradjon ki

A változtatást az eredeti recepthez képest a lekvár és a dió mennyiségének növelése jelenti, aztán a lapok száma, és végül a csokimáz.

Hozzávalók: ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2011/12/05/zse...

sponsored links

Keres?s