Zselés szaloncukor

2012-12-17

sponsored links


Múltkorában - a még tõkéken maradt szõlõbõl bölcs elõrelátással - rostos levet konzerváltam.

Most elõvettem a két üveget és tartalmukat zselatinnal összefõztem.
Bonbon formáimat megtöltöttem és vártam a csodát - és a csoda megérkezett.
Jó félóra hidegben kuporgás után a zselés szaloncukor belsõk elkészültek.
72%-os csokoládét olvasztottam - próbáltam temperálni úgy, hogy a csokoládé 3/4-ét vízgõz fölött megolvasztottam, majd a maradék csokoládét összetörve hozzákevertem.

A zselés bonbonformákat pálcikára szúrtam és szilikon ecsettel minden oldalukat megkentem az olvasztott ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2012/12/zse...

sponsored links

Keres?s