Zománc bisztrócska, 2018 tavasz
sponsored links
Ha egy jó tanácsom lehet: jó elõre foglaljatok helyet, mert a Zománc bisztrócska pici és gyakran teljesen tele van. :)
Ez pedig talán azt is jelzi, hogy igen-igen jó konyhát visznek. Kellemes, ismerõs ételekkel, húslevessel és rántott karajjal, resztelt májjal meg néha akár velõs pirítóssal is.
Most néhány kép erejéig a tavaszi ebédünk legfinomabb fogásait mutatom meg:
Ez pedig talán azt is jelzi, hogy igen-igen jó konyhát visznek. Kellemes, ismerõs ételekkel, húslevessel és rántott karajjal, resztelt májjal meg néha akár velõs pirítóssal is.
Most néhány kép erejéig a tavaszi ebédünk legfinomabb fogásait mutatom meg:
Kóla nincs, viszont cserébe rengeteg isteni szörp, ha úgy tetszik limonádé. Tavasszal bodza, eper, málna. Hûsít és még finom is.
A húsleves gazdagon itt nem csak szlogen. A leve is olyan dús és sûrû, hogy szinte érzed az ereidben szétáradó életerõt. És hát a belevalót sem spórolják ki, van zöldség és hús bõven.
Ha a sajtfondüt választod, helyi sajtból, készülj fel rá, hogy nagyon jól fogsz lakni. Picinek tûnik, de rendkívül tömény jószág.
Igazi tavaszi különlegesség volt a zöldségfasírt zöldborsós mártással. Zöldség-imádóknak kötelezõ!