Zellersó - Celery salt VKF! 51.

2012-09-13

sponsored links



Szeretem a zellerkrémlevest, de mindig megmarad a zöldje. Egy-két szálat elhasználok karfiollevesbe, húslevesbe az íze végett, de ennyi. Aztán meg, amikor nincs friss, biztos kéne...
Nyárikonyha Vigyázz! Kész! Fõzz! kiírására osztom meg ezt a nagyon egyszerû, receptnek nem is mondható zellerlevél-felhasználási módot.

Hozzávalók:
néhány szál zellerzöld

A leveleket leszedtem a szárról, megmostam és nagyon apróra vágtam. Összekevertem sóval és sütõpapírra téve kiszárítottam. Ez a procedúra idõjárásfüggõ, a kánikulában két nap alatt teljesen száraz lett. Néha megforgattam villával. Télen a radiátorra téve lehet szárítani. Aromazárós kis üvegbe tettem. Meglepõen sok mindenhez használok belõle egy-egy csipettel.

És most következzen egy újdonság, nevezetesen nyelvgyakorlás céljából és a konyhanyelvben való jártasságom növelése ...

Folytats a blogon ... ilikekonyha.blogspot.com/2012/09/zell...

sponsored links

Keres?s