Zellerkrémleves tepertõgombóccal
sponsored links
A Vidék Íze magazint eddig is szerettük, de most hogy kedves blogszerzõtársam, Csincsilla lett a fõszerkesztõje, még inkább kedveljük. Nem tudom, hogy ennek a személyes vonatkozásnak köszönhetõ-e vagy egyszerûen csak sokkal több szimpatikus recept került a január-februári számokba, de anyuék szinte folyamatosan az újságban megjelent receptek közül válogatnak és fõzik meg a finomabbnál finomabb ételeket.
Most, mintegy sorozatként megmutatom, hogy eddig mik készültek el, miket kóstoltunk meg.
Ez a zellerkrémleves a januári számban jelent meg. Én is kaptam belõle egy adagot tesztelés céljából és nagyon ízlett!
Hozzávalók:
- 1 zellergumó
- 40 dkg burgonya
- 10 dkg zsír
- 1 dl fõzõtejszín
- 4 evõkanál liszt
- 10 dkg töpörtyû ...
Most, mintegy sorozatként megmutatom, hogy eddig mik készültek el, miket kóstoltunk meg.
Ez a zellerkrémleves a januári számban jelent meg. Én is kaptam belõle egy adagot tesztelés céljából és nagyon ízlett!
Hozzávalók:
- 1 zellergumó
- 40 dkg burgonya
- 10 dkg zsír
- 1 dl fõzõtejszín
- 4 evõkanál liszt
- 10 dkg töpörtyû ...