Zelleres csirkecomb

2012-12-14

sponsored links


A csirkecomb a csirke talán legzsírosabb része, de éppen emiatt csodásan grillezhetõ, és szerintem nincs is jobb (na van, de...) a ropogós-fûszeres bõrnél, viszont bõrét eltávolítva, már igazán diétás fogás is elkészíthetõ belõle. Szerintem már egy-két órás pácolás is egyenesen csodát tesz a húsokkal. Különbözõ húsokhoz, más-más pác illik, de ugyanazok a húsok is készíthetõk különbözõ pácokkal.
Léteznek olajos, mustáros, ecetes, mézes, chilis pácok. Ehhez a fogáshoz a csirkecombokat olajos-citromos-(enyhén)tárkonyos pácba raktam.

Hozzávalók: 6 csirkecomb, 0,5 kg zeller, 1 kg paradicsom, 2 dkg vaj, petrezselyemlevél
Pác: 0,5 dl olívaolaj, 1 hagyma, 1/2 citrom leve, finomra vágott petrezselyem- és ...

Folytats a blogon ... relaxotour.blogspot.com/2012/12/zelle...

sponsored links

Keres?s