Zebrakocka
sponsored links
Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért tûnnek egyszerûnek a sütés nélkül készült sütemények. Annyit kell babrálni vele, hogy a magam részérõl bármit megsütõk ennyi idõ alatt, hiszen ennek még a hûtõben is állni kell egy ideig. Tehát, mikor érdemes ilyen süteményt készíteni? Ha, a nyári melegre gondolok, akkor meg nem is kívánok ilyen süteményt. Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy mondjuk, van, akinek rossz a sütõje. Van, aki nyugodtabb, ha nem kell még a forró sütõre is ügyelni, ha a gyermekével együtt készít süteményt. Akkor nekik ajánlom ezt a kókusztekercsre hajazó finom, nem túl édes süteményt, amit Mohánál találtam egyszer.
Hozzávalók, ahogyan készítettem:
a tésztához:
- 50 dkg darált háztartási keksz
- 5 evõkanál kakaópor
- 3 evõkanál baracklekvár
- 2 evõkanál rumaroma
- 5 dkg vaj(ghí) ...