Zebrakocka

2012-11-10

sponsored links



Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért tûnnek egyszerûnek a sütés nélkül készült sütemények. Annyit kell babrálni vele, hogy a magam részérõl bármit megsütõk ennyi idõ alatt, hiszen ennek még a hûtõben is állni kell egy ideig. Tehát, mikor érdemes ilyen süteményt készíteni? Ha, a nyári melegre gondolok, akkor meg nem is kívánok ilyen süteményt. Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy mondjuk, van, akinek rossz a sütõje. Van, aki nyugodtabb, ha nem kell még a forró sütõre is ügyelni, ha a gyermekével együtt készít süteményt. Akkor nekik ajánlom ezt a kókusztekercsre hajazó finom, nem túl édes süteményt, amit Mohánál találtam egyszer.

Hozzávalók, ahogyan készítettem:
a tésztához:
  • 50 dkg darált háztartási keksz
  • 5 evõkanál kakaópor
  • 3 evõkanál baracklekvár
  • 2 evõkanál rumaroma
  • 5 dkg vaj(ghí) ...

Folytats a blogon ... fozesfecseg.blogspot.com/2012/11/zebr...

sponsored links

Keres?s