Zebra torta Mazsa konyhájából
sponsored links
Korábbi munkatársam, és kedves ismerõsöm írja a Mazsa Konyhája címû blogot. Nem tortás blogról van szó, hanem ennél sokkal átfogóbb gyûjteményrõl, azaz mindenrõl olvashattok, ami a konyhában történik.
Nemrégiben olvastam Zebra torta c. bejegyzését, aminek azért is örültem, mert éppen azon vagyok, hogy minél több piskóta és krém receptet teszteljek, formázhatóság, elkészítés nehézsége, és a végeredmény ízletessége szempontjából is. Ez lesz a következõ, amit kipróbálok, addig is ajánlom figyelmetekbe.
Mire lesz szükségetek? Az alábbi hozzávalók begyûjtése után, kattintsatok a fotók egyikére, rögtön át is ugrotok Mazsa konyhájába, ahol a teljes bejegyzését, és a torta elkészítését olvashatjátok.
Hozzávalók:
- 300 g margarin
- 275 g cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 ek rum
- 5 tojás
- csipet só
- 375 g liszt
- 1 csomag sütõpor
- 4 ek tej
A kakaós tésztához: ...