Zakuszka - idén is

2013-10-02

sponsored links


Néhány hete elkészült végre az idei adag zakuszka. Sokan grillezett, sült húsokhoz vagy tésztával fogyasztják - én legtöbbször csak úgy kikanalazom az üvegbõl. Végülis tömény zöldségpüré.

A padlizsánokat faszénparázson megsütöttem, ez idõ alatt a paradicsompaprikák a sütõben sütkéreztek. Sütés után lefedve álltak egy ideig - így héjuktól könnyedén megszabadítottam õket.

A feketére sült padlizsánok héját lehúztam; vöröshagymát apróra vágtam, majd extraszûz olívaolajon sóval puhára (nem pirosra) pároltam.

Összekevertem a sült padlizsánhúst a párolt hagymával és a paprikahússal - és a botmixert útjára indítottam. Kapott még ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2013/10/zak...

sponsored links

Keres?s