Zakuszka hasznosítása - arra az idõre, ha kevés az idõnk

2011-10-03

sponsored links



Nálunk ez a horror napi menü :) Mármint nem halloween-re vagy ilyesmire kell gondolni, csak azokra a napokra, amikor "horror sok munka" van, és örülök, ha élek :)
Szóval ilyenkor egy db füstölt tofut felkockázok, és olaj nélküli serpenyõben megpirítok, a végén teszek hozzá szezámmagot is (egy jó nagy marékkal), azt is megpirítom.
Mehet hozzá felkockázott aszalt paradicsom is, és végül az egészre ráöntök egy nagy üveg zakuszkát, pár csepp olívaolajat. Majd a kifõtt tésztát (ennyi mennyiséghez fél kg, és akkor a vacsoránk is letudva:) beleforgatom.
Valamikor kukorica is kerül bele. Mindig rengeteg friss salátával esszük.
Ma nem tettem bele kukoricát, mert pritaminpaprika-kukorica-paradicsom-lilahagyma-nyers karfiol salátát ettünk ...

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2011/10/za...

sponsored links

Keres?s