Zakuszka

2011-09-10

sponsored links

 
Hozzávalók:
-          10 kg vinete (padlizsán)
-          2 kg fehér hagyma
-          5 kg gogos (pritaminpaprika)
-          1,8 liter paradicsomlé
-          1,8 liter olaj belefõzve, majd 0,3 liter a tetejére
-          5 drb babérlevél
-          só, darált bors és cukor ízlés szerint
-          1 kávéskanál szalicil

  • 10 kg vinetét (padlizsánt) parázson megsütök, megpucolom  és lecsorgatom a levét. Kb. 3,3 kg kész vinete marad belõle, amit ledarálok, lefagyasztok, majd zakuszkafõzéskor kiolvasztva felhasználok.
  • 2 kg fehér hagymát megpucolok, darabosra vágom, majd olajon kis ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/FdZn...

sponsored links

Keres?s