Zacskós csirkecomb párolt mexikói zöldséggel
sponsored links
Hozzávalók 4 személyre:
- a csirkecombhoz:
- 4 csirkecomb (bõr nélkül),
- 2 fej hagyma egészben,
- 4 cikk fokhagyma,
- 5 ek. házi pizzaszósz.
- 2 marék fagyasztott kukorica,
- 2 bögre zöldborsó,
- 2 nagy szál sárgarépa,
- 2 újhagyma,
- 2 marék rizs,
- 2 ek olíva olaj
- só.
A csirkecombokat elõkészítettem, zacskóba tettem, hozzáadtam a pizzaszószt, a hagymát és a fokhagymát. Bezártam a zacskót, jól összekevertem a combokat a zacskóban, hogy mindenhova jusson a szószból és közepes lángon puhára sütöttem.
A zöldségeket megtisztítottam, a sárgarépát karikára vágtam, az újhagymát szintén, majd az egészet, az rizs kivételével, feltettem fõni annyi vízben, hogy ellepje. Hozzáadtam az olíva olajat, a sót és félpuhára pároltam. Utána hozzáadtam a rizst is és addig pároltam míg megpuhult minden.
Szeretem ezt a megoldást, mert egyszerû, gyorsan megy és egészséges is.