Zacskós csirkecomb pácolása, fûszerezése
sponsored links
Nálunk mindenki nagyon szereti a csirkehúst. Mióta megjelentek a zacskók, az esetek 80%-ban zacskóban sütjük a csirkét. Én kizárólag a sima zacskót szoktam vásárolni, nem veszem a fûszeres változatot, mert nincs értelme arra pénzt adni, ráadásul tele van mindenféle adalék anyaggal, meg ízfokozóval. Én úgy gondolom fölösleges azt megvenni, ugyanis házilag isteni fûszerezést lehet elérni, ráadásul mindig mást.
Itt már közzétettem az egyik fûszerezés/ízesítés változatot. Most viszont egy másikat osztok meg veletek, ami sokkal egyszerübb és nagyon finom.
A nyáron készítettem pizzaszószt, hogy legyen, ha pizzát készítek. Most ezt használom a zacskós csirke fûszerezésére is, meryt benne van minden, ami kell a fûszerezéshez: hagyma, fokhagyma, paradicsom, só, bors és más fûszerek is. Nagyon megkönnyíti a dolgom, mert a kész csirkecombokhoz hozzáadom a pizzaszószt, hûtõbe teszem pár órára, vagy akár egy éjszakára is és másnap már süthetem. Nem kell hozzá semmi más, se só, se bors, semmi, csak a pizzaszósz.