Zacskós csirkecomb fûszerezése
sponsored links
A csirkecombot általában zacskóban szoktam sütni. Mindenki imádja, praktikus, hamar elkészül, nem kell vele sokat bajlódni, de ami a legfontosabb: nagyon finom és rendkívül egészséges.
Nem szoktam az elõre megkevert fûszeres zacskót vásárolni, inkább megveszem a fûszer nélküli zacskót és fûszerezem a csirkét saját ízlésem szerint.
A hétvégén is sütöttem. Most pl. hagymát (szeletelve), fokhagymát (szeletelve), sót, borst és pirospaprikát tettem hozzá. Máskor pl. szoktam még hozzáadni egy - két kávéskanál mustárt és házi ketchupot is. Elõzõ nap bepácolom, 24 órára zacskóstól hûtõbe teszem, este azért kicsit átrázom, hogy mindenhol érje a fûszer és másnap, semmi ...