Zabtejes levesek

2013-03-03

sponsored links

felírk.jpg

Úgy döntöttem, hogy készítek egy képgalériát azokról az ételekrõl, amik általam  ismétlésért sóvárognak.

Bármilyen zöldség használható, csak egy a lényeg, hogy jó vékonyra (egyforma vastagságúra) legyenek  szeletelve. Minden levest egy kis zsiradékon való dinszteléssel kezdek, amit általában egy deci vízzel való felöntés, és egy pohár zabtej hozzáadása követ.

A levesek max  2o perc alatt elkészíthetõek, mivel nem kell agyonpuhítani, szétfõzni a zöldségeke!
A zabtej nekem nagyon bevált, krémes, kitûnõ levest kreál. Nem kell rántani, habarni, botmixerrel krémesíteni, a zab(tej) mindent megold. 

A paradicsom savasságát megszünteti (zabtejjel sûrítve a paradicsomleves, nem marta a torkom).

Tartalmas zöldségleves készíthetõ ...


Folytats a blogon ... 60nap.blog.hu/2013/03/03/zabtejes_lev...

sponsored links

Keres?s