Zabtejes levesek
sponsored links
Úgy döntöttem, hogy készítek egy képgalériát azokról az ételekrõl, amik általam ismétlésért sóvárognak.
Bármilyen zöldség használható, csak egy a lényeg, hogy jó vékonyra (egyforma vastagságúra) legyenek szeletelve. Minden levest egy kis zsiradékon való dinszteléssel kezdek, amit általában egy deci vízzel való felöntés, és egy pohár zabtej hozzáadása követ.
A levesek max 2o perc alatt elkészíthetõek, mivel nem kell agyonpuhítani, szétfõzni a zöldségeke!
A zabtej nekem nagyon bevált, krémes, kitûnõ levest kreál. Nem kell rántani, habarni, botmixerrel krémesíteni, a zab(tej) mindent megold.
A paradicsom savasságát megszünteti (zabtejjel sûrítve a paradicsomleves, nem marta a torkom).
Tartalmas zöldségleves készíthetõ ...