Zabpelyhes pikelet-ausztrál palacsinta

2011-10-17

sponsored links

pikelet.jpg

Annyira jópofa szó az, hogy pikelet. Kikelet-pikelet. Különösen azt tekintve, hogy vasárnap hajnali 8-kor felkeltünk forma-1-et nézni, én pedig közben megsütöttem ezeket a palacsintákat. Nyilván sokaknak a hajnali 8, az nem hajnal, hanem már délelõtt, nekünk azonban az, a normál hétvégi ébredési idõpontunk 10 óra.

Szeretem a kanapénkat, nem csak remekül lehet rajta feküdni (nyilván ülni is, mi azonban aszerint választottunk kanapét, hogy a karfája kényelmes legyen fekvéskor), de a karfán megáll még a legnagyobb lapostányérom is, mivel sima a teteje (és elég kemény ahhoz, hogy a tányér ne billegjen de elég puha a tökéletes fekvéshez). Úgyhogy forma-1 nézés közben, Levi telefonjával, a kanapén ülve le tudtam fényképezni a reggelinket. :-) Mr & Mrs Geek.

A palacsinta kissé idõigényes, mert kétszer is állni kell hagyni, amúgy azonban gyorsan sül. Az elsõ áztatást szerintem akár éjjel is meg lehet ejteni, este összekeverni a zabpelyhet a tejjel, aztán reggel onnan folytatni a receptet, így szerintem akár a második pihentetés el is maradhat.

Hozzávalók: ...


Folytats a blogon ... lillafoz.blogspot.com/2011/10/zabpely...

sponsored links

Keres?s