Zabpelyhes barackkrémleves narancslével
sponsored links
A címe talán nem túl kecsegtetõ, annál is inkább, hogy egyesek fejvesztve menekülnek minden olyan hozzávaló elõl, ami a reform vagy egészséges táplálkozással hozható kapcsolatba. Mint amilyen a zabpehely is. Pedig mennyi lehetõség rejlik benne! Ezt a levest is vele sûrítettem például, és így semmiféle zsiradékot meg lisztet nem kellett használnom. És végül az elõkészített tejszínt sem tettem bele, inkább egy jó nagy narancs levével ízesítettem-hígítottam. Nagyon finom lett, amolyan még-ízû. :) És nem beszélve arról, hogy pillanatok alatt elkészült, a gyümölcs pedig nem fõtt, hogy elvesztõdjenek belõle a vitaminok és tápanyagok. Mivel a férjem nem evett belõle, mert akkor fruktózzal édesítettem volna, ezúttal barna nádcukorral édesítettem minimálisan, de ez plusz aromát is kölcsönzött neki.
Zabpelyhes barackkrémleves narancslével
Hozzávalók: 3 dl tej, 3 dl víz, 5 evõkanál zabpehely, 65 dkg õszibarack (vagy más barack), 2 evõkanál ...