Zabpehelylisztes palacsinta házi sárgabaracklekvárral
sponsored links
Idén nyáron kezdtem el elõször így sütni a palacsintát és annyira megszerettük, hogy utána egész nyári szünetben ezt sütöttem a kisfiamnak és magamnak, ha valamilyen gyors "édességre" vágytunk. Tulajdonképpen többnyire azóta is zabpehelyliszttel készítem a palacsintát, mert a férjem is nagyon szereti - pedig Õ nagyon igényes és válogatós a palacsinta tészták terén.
A fotók még nyáron készültek, és ezzel végre felkerült minden olyan recept a blogra, melyet még a pici fiam születése elõtt készítettem.
A kézmûves kerámiák megtalálhatók a webáruházban az alábbi linken:
Pöttyös Otthon - www.pottyosotthon.hu
Hozzávalók:
kb. 10-12 darabhoz
15 dkg zabpehelyliszt
3 tojás
3 dl tej
+ ízlés szerint sárgabaracklekvár
(vagy bármilyen más töltelék: túrós, kakaós...) ...