Zabos zöldségfasírt - maradékmentés
sponsored links
Egy újabb sós étel készült a Vegital-os tejszínem szûrleményébõl. Fasírt, lepcsánka, lapcsánka, kinek mi tetszik. :)
A zöldségeket lereszeljük, fûszerezzük, összekeverjük a többi hozzávalóval. Egy serpenyõbe kevés olajat teszünk (nem bekenjük vele, de nem is bõ, hogy teljesen ellepje a fasírtjainkat) és egy evõkanálnyi zöldséges masszát teszünk bele, ellapítjuk és mindkét oldalán pirosra sütjük.
8 dkg répa
5-6 dkg cukkini
3-4 dkg zeller
só, bors, delikát
1 tojás
3 ek. zabpehely
2 ek. tk. liszt
1 tojás
zabszûrlemény (kb. 3/4 Ap zab és 1 AP kókuszreszelék)
olaj a sütéshez
A zöldségeket lereszeljük, fûszerezzük, összekeverjük a többi hozzávalóval. Egy serpenyõbe kevés olajat teszünk (nem bekenjük vele, de nem is bõ, hogy teljesen ellepje a fasírtjainkat) és egy evõkanálnyi zöldséges masszát teszünk bele, ellapítjuk és mindkét oldalán pirosra sütjük.
8 dkg répa
5-6 dkg cukkini
3-4 dkg zeller
só, bors, delikát
1 tojás
3 ek. zabpehely
2 ek. tk. liszt
1 tojás
zabszûrlemény (kb. 3/4 Ap zab és 1 AP kókuszreszelék)
olaj a sütéshez