Zabos keksz tört csokival

2011-04-04

sponsored links

A receptet és a képet Anna küldte 2011.03.31-én

Hozzávalók:

  • 150 g kókuszreszelék
  • 150 g zabpehely
  • 3 tojás
  • Késhegynyi szódabikarbóna
  • Édesítés (2 evõkanál xukrot és egy evõkanál mézet használtam)
  • 3 evõkanál olivaolaj, vagy más olaj/zsír
  • Fél tábla (50 g) keserû étcsokoládé

Elkészítés:

  • Az aprószemû zabpelyhet daráld le a zöldségaprítóban, majd öntsd egy tálba
  • Öntsd hozzá a kókuszreszeléket, szódabikarbonát, xukrot és jól keverd el
  • Ezután a csokikat vágd apró darabokra, a keverékhez add hozzá a mézet, az olajat az egész tojásokkal együtt
  • Kézzel jó gyúrd össze a tésztát, majd formázz lapos kis korongokat, melyeket rakosgasd sütõpapírra
  • 170 fokos elõmelegített sütõben 18-20 percig kell sütni

Folytats a blogon ... paleolihlet.freeblog.hu/archives/2011...

sponsored links

Keres?s