Zabos keksz tört csokival
sponsored links
A receptet és a képet Anna küldte 2011.03.31-én
Hozzávalók:
- 150 g kókuszreszelék
- 150 g zabpehely
- 3 tojás
- Késhegynyi szódabikarbóna
- Édesítés (2 evõkanál xukrot és egy evõkanál mézet használtam)
- 3 evõkanál olivaolaj, vagy más olaj/zsír
- Fél tábla (50 g) keserû étcsokoládé
Elkészítés:
- Az aprószemû zabpelyhet daráld le a zöldségaprítóban, majd öntsd egy tálba
- Öntsd hozzá a kókuszreszeléket, szódabikarbonát, xukrot és jól keverd el
- Ezután a csokikat vágd apró darabokra, a keverékhez add hozzá a mézet, az olajat az egész tojásokkal együtt
- Kézzel jó gyúrd össze a tésztát, majd formázz lapos kis korongokat, melyeket rakosgasd sütõpapírra
- 170 fokos elõmelegített sütõben 18-20 percig kell sütni