Zabkása és Coobler
sponsored links
Hát jól összevissza írtam ennek az édességnek a nevét, de ez nem csökkenti az értékét. Nem most készítettem elõször, de nem is utoljára. Gyors, egyszerû és nagyon finom!
Az én változatomban kicsit munka igényesebb a gyümölcs elkészítése, de az eredetivel is nagyon-nagyon finom.
Most én a fagyasztóból elõvett finom, nyári meggyel készítettem, kicsi fahéjjal és reszelt narancshéjjal ízesítve.
Nem fõztem össze, nyersen kevertem el mindent.
A tésztájába egy egész csomag sütõport tettem és nem ártottam vele. Szépen megnõltek a gombócok, de nem durrantak szét tõle.
Azt hiszem most találtam meg a zabkása legideálisabb ízesítését.
Munka közben, ebéd elõtt néha kell valamit enni, erre ez éppen jó. Azért, hogy ne kelljen esténként a készítésével ...