Z?lds?ges kuszkusz
sponsored links
Amikor ?tezer?vente egyszer r?sz?nom magam a pan?roz?sra...
Na, de nem az a l?nyeg, hanem ami el?l van... z?lds?ges kuszkusz, ami a hiedelmek ellen?re nagyon finom.
Hozz?val?k: (ez egy 2-3 szem?lyes adag)
- 10 dkg kuszkusz (ez itt a k?pen teljes ki?rl?s?)
- 1 ev?kan?lnyi ol?vaolaj (nem extrasz?z)
- 1 kisebb cukkini, apr? kock?kra v?gva
- 1 kisebb k?piapaprika, apr? kock?kra v?gva
- 1 k?zepes paradicsom, apr? kokck?kra v?gva
- n?h?ny lev?l medvehagyma, felcs?kozva
- s?
- ?r?lt bors
A kuszkuszt beleteszem egy t?lba, sz?rok r? kev?s s?t k?tszeres mennyis?g? forr?v?zzel le?nt?m, lefedem ?s mag?ra hagyom, am?g a z?lds?gek elk?sz?lnek.
Az ol?vaolajat egy serpeny?ben (?n wokban) felhev?tem, r?teszem a cukkinit ?s paprik?t. Nagy l?ngon alaposan ?tpir?tom.
Ezut?n teszem hozz? a paradicsomot, 2-3 r?szletben, az?rt, hogy a leve azonnal elp?rologhasson ?s ne f?tt z?lds?geket kapjunk a v?g?n.
Amikor ?tpirult a paradicsom is, k?z?keverem a medvehagym?t ?s m?r csak annyi id?re hagyom a t?z?n, am?g r??r?l?m a borsot. Amikor ezzel is elkevertem, megs?zom, ?jra ?tkeverem.
Ezt k?vet?en keverem ?ssze a kuszkusszal.
K?sz?n?m, ha le?rod a kapcsolatos gondolataidat a megjegyz?sek k?z? ?s k?sz?n?m, ha megosztod ezt a receptet, mert m?ni?m, hogy juttassuk el min?l t?bb emberhez, hogy az eg?szs?ges, rostd?s ?telek is lehetnek baromira finomak.