Yoda / Elvis - a nem mindennapi páros

2011-11-26

sponsored links


Õsrégi barátném (mármint Õ nagyon is fiatal, csak ovis korunk óta ismerjük egymást) baráti társaságának készült ez a torta/torták.

Elõször egy tortáról volt szó, két szülinapos fiú részére, két köntösbe bújtatva, vagyis két bõrt lenyúzva róla, ugyanis a téma címszavakban: Elvis-fekete-fehér-retro-mikrofon, illetve Csillagok háborúja-Yoda-rondazöld-zöld fej-fénykard. Na, ebbõl hozzak ki valamit!
- ?!?!?!!!  (+ ábrázat együtt)
- Nem hülyeség, csináld!!! Vagyis AZ, de ez benne a lényeg!

Volt ötletem, rengeteg (a második körben, mert az elsõben egy sem) de nem megvalósítható-összeegyeztethetõ, már eleve a két téma különbözõsége révén.
Nagy nehezen - több napi gondolkodás után - igent mondtam, azzal a feltétellel, hogy felelõsséget, reklamációt az átvétel után nem vállalok, majd kiötlöttem a végleges változatot. Megsütöttem az óriási piskóta alapot, majd ezt látva Edit azt mondta, hogy szerinte kicsi lesz, tegyek még egy emeletet rá (a belseje egyébként meggyes trüffel volt).

Új-ra-ter-ve-zés...

Eredeti ötletem az volt, hogy Yoda énekel egy mikrofon elõtt, Elvis pedig mellette táncol fénykarddal a kezében. Yodát ...

Folytats a blogon ... izek-tortak-allatfajtak.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s