Wrap! Hátszínes tekercs gorgonzolával és rukolával
sponsored links
Az igazat megvallva, ezt a tekercset ugyan még télen készítettem egy nagyobb létszámú brunch-ra, most azonban újra elõ-elõkerül, ugyanis mûfaját tekintve piknikre is az egyik legkényelmesebb étel. Na, nem mintha én egy olyan nagy piknikezõ lennék (köszönöm, maradok a teraszokon, a piknik szerintem macerás..), de tudom, hogy sokan szívesen mûvelik. A tekercs - ami kvázi egy jó kis szendvics - elõre elkészíthetõ, kiválóan szállítható, és nem utolsósorban kell valami a férfiaknak is, akiknek ettõl biztos, hogy jobban felcsillan a szemük, mint a gyümölcssalátától, vagy a csokoládés croissanttól. A töltelék természetesen lehet bármi, a hús lehet csirke, vagy maradék sült - de azért a steak-kel elég nagy sikere szokott lenni.
Hátszínes tekercs gorgonzolával és rukolával
Hozzávalók (8 adag)
30dkg hátszín (egy vastagabb szelet), szobahõmérsékleten
2 evõkanál olívaolaj
1 evõkanál vaj
só, bors
8 tortilla lap (35cm átmérõjû)
20dkg gorgonzola...
Hozzávalók (8 adag)
30dkg hátszín (egy vastagabb szelet), szobahõmérsékleten
2 evõkanál olívaolaj
1 evõkanál vaj
só, bors
8 tortilla lap (35cm átmérõjû)
20dkg gorgonzola...