Wokban sült pecsenyemáj almával, dióval, zellerrel és sonkával

2011-12-15

sponsored links

Ismét elképzelõs, tájleírós bejegyzés következik. Szeretek természetes fényben fotózni. Az most nem igazán van, úgyhogy ez a bejegyzés is kép nélkül marad.
Ezt az ebédet az itthon fellelhetõ idénydolgok ihlették. Szerettem volna valami ízzel teli jutalomfalatot az utóbbi napok konyhahiánya után. Persze legyen gyors, mert éhen halok.
Arra gondoltam, a máj lehetne alap, süljön hozzá alma, mert az már bevált. A zeller sem rossz, csak ne nyersen. Dió? Lilahagyma? Sonka? Ez már ígéretes íz kavalkád :) Krumplipürével? Na jó, ez se legyen szokványos, elõ a házi reszelt tormával és zsíros tejjel.
Hozzávalók per fõ:
10 dkg pecsenyemáj
1 kis édes alma
1 ek vékony szálakra vágott zeller
1 nõi marék dió
1 szelet frikandó sonka ...

Folytats a blogon ... kataspajza.blogspot.com/2011/12/wokba...

sponsored links

Keres?s