WELLINGTONI SZÛZ
sponsored links
A Wellington bélszín egy nagyon exkluzív húsétel, az ünnepi asztalok méltán dicsért fõ étke. Mivel marhahús hiányában voltam, ezért egy sertés szûzzel követtem el, mindezt. Mivel összehasonlítási alapom nincs, ezért csak annyit tudok mondani, hogy az ízlelõ bimbóink, egy mennyei ízorgián vannak túl...Különleges ízû, éppen átsült, omlós hús lett belõle. A szárított sonka fûszeres íze, a gomba lágysága és a kívül ropogósra sült leveles tészta, egyszerûen csodás ízeket komponált a tányérokon. Egy kisebb szûzpecsenye, így bebugyolálva négy embernek is pont elég. Szerettem volna készíteni hozzá zöld-köretet, de arra már nem futotta az idõmbõl, így csak tejszínes burgonyapüré lett mellé.
Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 1 kisebb szûzpecsenye, 10 dkg szárított nyers ...