Wellington nyáriasítva eperszezonra - Szega verseny

2012-06-04

sponsored links

gasztroblog, Wellington nyáriasítva eperszezonra, recept, csirkemell, bazsalikon, aszalt paradicsom, leveles tészta, eper

Arra gondoltam, hogy egy szerintem õszi receptet nyáriasítanék! Ez a Wellington bélszín! Úgy történt a dolog, hogy vendégségbe mentünk, ahova egyszer Wellington bélszínt vittem. Pont megfelelõ rá az ilyen jellegû történet, mert 10 percre laknak tõlünk, így ha indulás elõtt veszem ki a sütõbõl, amire odaérünk, éppen jó lesz. Na...erre most elég egyértelmûen utaltak rá, hogy "milyen finom is volt az a Wellington"! Nem akartam mondani, hogy most? Gombás cuccot? Erre szegényeknek ezt találtam ki: A gombapüré helyett friss epercsatni került bele, a bélszín helyett, pedig egy könnyû csirkemell! Ez lett a nyári verziója! Szerintem így még a melegebb napokon is meg lehet enni egy saláta mellé, akár még hidegen is! Még mindig a Szega verseny keretében született ez a recept, de most már ez az utolsó, és nem megyek az agyatokra többet, evvel a versennyel.

Wellington nyáriasítva eperszezonra

Hozzávalók:

-          450 g friss eper apró darabokra vágva
-          3 teáskanál EPRES BALZSAMECETKRÉM
-          2 db aszalt paradicsom
-          1 nagy csokor friss bazsalikom ...

Folytats a blogon ... dizajnmenza.blogspot.com/2012/06/well...

sponsored links

Keres?s