WAMP Spájz - mindent a szemnek! Beszámoló képekben.

2011-11-27

sponsored links


Most hétvégén végre megrendezésre került az elsõ csak gasztronómia fókuszú WAMP Spájz. Különlegesség, hogy a rendezvényt most 2 napon át élvezhették a gasztronómia iránt érdeklõdõk. Az ígéreteknek megfelelõen volt, édesség, lekvár, húsféleségek, sajtok, pálinkák, borok, különleges zöldségek, gyümölcsök, konyhai kiegészítõk és szakácskönyvek. A programot különbözõ work-shopok színesítették: Maki fõzõshow-t tartott, Szántó Tibor csokoládéit bárki megkóstolhatta vagy a legmenõbb gasztrobloggerekkel beszélgethetett egy rapid randin.

Az igazat megvallva az egész WAMP Spájz kapcsán nagyobb érdeklõdésre számítottunk. Nem voltak kevesen, bár nagyon nagy roham sem volt. Az emberek inkább csak nézegettek és csak a nagyon különleges darabokra csaptak le. Mi is kint voltunk a Shambala standon bonbonokkal és egy különleges eperborral, ami mellé eperbor ízesítésû bonbont is be lehetett szerezni. Ez igazi kuriózumnak számított, mely azonnal nagy érdeklõdést váltott ki.

Szintén sokan csoportosultak Szántó Tibor különlegesen finom és nem mellesleg nagyon ízléses csomagolású csokoládéi elõtt. Magyar emberek lévén a kolbász-szalonna sem maradt érdeklõdés híján. Emellett a különleges kerámiából készült ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2011/11/wa...

sponsored links

Keres?s