Waldorf saláta

2011-09-04

sponsored links


Karola a szép tárgyak megszállottja volt. Lakásába lépve a látogató múzeumban érezhette magát. A lakás Karola gyûjtõszenvedélyének igazi lerakata lett, a gyorsan múló évtizedek tárgyi emlékein kívül mintha a letûnt kor levegõjét is sikerült volna a törékeny termetû tulajdonosnak palackba zárnia.

A falakon számos értékes, kultúrtörténeti érdeklõdésre számot tartó gyûjtemény volt elrendezve, jó szemmel válogatott metszetek, akvarellek, selyemképek lógtak extrém összevisszaságban, az ebédlõben több tucat színes zománctábla borította a falat, rég megszûnt cégek hajdan híres termékeit reklámozva. A szobában sorjázó vitrinekben apró dísztárgyak, zenélõ dobozok, patinás fürdõhelyekrõl származó poharak, kristály serlegek és hamutartók, szépen kiszívott tajtékpipák, díszdobozokban közszemlére tett emlékérmék és hajdani porcelán étkészletek darabjai egyaránt láthatóak voltak.

Ezekbõl vett elõ két szép Alt Wien csészét a kis hölgy, hogy látogatóját vendégül láthassa. A vendég, akit idegesített a ...

Folytats a blogon ... trendoblog.blogspot.com/2011/09/waldo...

sponsored links

Keres?s